BUKAM’DAN Kadınlar Günü Kutlaması

BUKAM’DAN Kadınlar Günü Kutlaması

Bayburt Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BUKAM), Üniversitede görevli kadın personelleri ziyaret ederek 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı

BUKAM bünyesinde gönüllü öğrenciler, Fakülte ve diğer birimleri gezerek tüm kadın personellere Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un kutlama mesajının yer aldığı kartı takdim etti. Kadın personele kartla birlikte çiçek ve çikolata da ikram eden öğrenciler, çok keyifli anlar yaşadıklarını dile getirdi. Öğrencilerin sürpriz ziyaretinin kendilerini çok memnun ettiğini dile getiren kadın personeller, Rektör Coşkun’a kutlama mesajı ve nezaketinden dolayı teşekkür etti.Kadınlar Günü için gönüllü olarak ziyaretlerde bulunan öğrenciler ise, Rektörlüğün tertiplediği bu güzel organizasyona yer almanın kendileri için güzel bir anı olduğunu ifade etti.

BAYBURT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN