Minik öğrencilerin kızılay hassasiyeti

Minik öğrencilerin kızılay hassasiyeti

Bayburt Dede Korkut Koleji Anaokulu 5 ve 6 yaşlarındaki 16 anaokulu öğrencisi öğretmenleri tarafından organize edilen ve aileleri tarafında temin edilen 4 koli gıda malzemesi topladı

Öğrenciler topladıkları malzemeleri teslim etmek üzere Türk Kızılayı Bayburt şubesi yetkililerini okullarına davet ettiler ve kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türk Kızılayı’na teslim ettiler.Burada bir açıklama yapan Türk Kızılayı Bayburt Temsilcisi Fikret Aksoy, Türk Kızılayı’nın merhamet duygusunu genç dimağlara öğreten öğretmenlerine teşekkür etti.Farklı duygularla ana sınıfında bulunduklarını dile getiren Aksoy şunları söyledi: “Anne ve babalarla beraber öğretmenimizin katkısıyla bu öğrencilerimiz kendi içlerinde bir gıda kolisi oluşturmak kaydı ile bunu bize ilettiler. Bizde bunu ihtiyaçlı ailelerimize vermek üzere bugün bu ana sınıfından bu kolileri almak için geldik. Öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize bu duygusal anlayışlarından teşekkür ediyorum.”Okul müdürü Serhat Kılıç ise, “Bu organizasyona vesile olan Türk Kızılayı ailesine çok teşekkür ediyorum. Sürekli şu sloganımız var ‘İyiki Türk Kızılayı’mız var’ dünyadaki gururumuz. Her zaman Türk Kızılayı’nın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz.”Konuşmaların ardından Türk Kızılayı gönüllüleri getirdikleri hediyeleri öğrencilere dağıttı.

BAYBURT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN