Vali İsmail Ustaoğlu, Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftarda buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu, Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftarda buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftarda bir araya geldi

İftar öncesinde öğrencilerle sohbet eden Vali İsmail Ustaoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Okul öğrencileriyle iftarını yapan Vali İsmail Ustaoğlu, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu günahlardan kurtulma vesilesi olan böyle bir ay içerisinde sizlerle bir arada bulunmaktan son derece mutluyum.” dedi.Eğitim-öğretim sezonunun son haftası içerisinde öğrencilerle birlikte olmayı arzuladığını kaydeden Vali İsmail Ustaoğlu, “İnşallah önümüzdeki hafta sonunda her biriniz karnelerinizi alıp güzel bir şekilde ailelerinizle buluşursunuz. Bu vesileyle bu yaz tatilini sağlıklı ve güzel bir şekilde geçirmenizi temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.Vali İsmail Ustaoğlu Türkiye’nin önüne koyduğu 2023, 2053, 2071 gibi hedefler için öğrencilere çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu. “Bu yıllarda göstereceğiniz azim ve gayret, ülkemizi en müreffeh ülkeler arasına sokacak.” sözleriyle konuşmasına devam eden Vali İsmail Ustaoğlu, “Bu vesileyle eğitim sezonu sonuna yakın bir akşamda, böylesine mübarek bir ayda sizlerle birlikte iftar yapmayı arzu ettim. Tekrar hepinize afiyet olsun, Allah oruçlarınızı kabul etsin.” diye konuştu.

BAYBURT/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN