Yaşam koçluğu eğitimleri başlıyor

Yaşam koçluğu eğitimleri başlıyor

Bayburt Belediyesi tarafından bu yıl hizmete açılan ve bölgesinde bir ilk olma özelliği taşıyan Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi bayanlara yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor

Açıldığı günden bu tarafa düzenlediği eğitim programları, seminerler, fitness eğitimi ve hukuk danışmanlığı hizmetleriyle oldukça aktif bir şekilde faaliyet gösteren merkez bünyesinde “yaşam koçluğu” eğitimi başlıyor.Günlük hayatın koşturmacasından bunalan ve kararlarını uzman kişilerle birlikte alıp, kendini onların rehberliğinde yenilemek isteyen bireylere profesyonel destek vermeyi amaçlayan ve son dönemin en popüler uygulamalarından olan yaşam koçluğu hizmeti Aile Yaşam Merkezi tarafından ücretsiz olarak sağlanacak. Bu destekle birlikte kadınların sosyal hayata ve topluma daha kolay adapte olmaları amaçlanıyor.

BAYBURT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN