Yazarlardan, Başkan Memiş’e ziyaret

Yazarlardan, Başkan Memiş’e ziyaret

Bayburt İmam Hatipliler Platformu Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Nesimutttin Selçuk ve yönetim kurulu üyeleri ile Sebilürreşat dergisi yazarları Recep Garip, Fatih Bayhan, Mehmet Poyraz, Seda Servet Hacıoğulları ve Mehmet Osmanoğlu Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret ettiler

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memiş konuklarına çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. Kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Memiş’e teşekkür eden Bayburt İmam Hatipliler Platformu Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk ve yönetim kurulu üyeleri ile Sebilürreşat dergisi yazarları ise çalışmalarında başarılar dilediler.Ziyaret Belediye Başkanı Mete Memiş’in konuklarına Bayburt Saat Kulesi biblosu hediye etmesiyle sona erdi.

BAYBURT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN