Bayern Münih tur kapısını araladı

Bayern Münih tur kapısını araladı

Chelsea, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Bayern Münih'e evinde 3-0 mağlup oldu.

Chelsea - Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geldi, sahadan galip ayrılan taraf Bayern Münih oldu. Nefesleri kesen maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken Serge Gnabry, 51. dakikada Bayern Münih'i 1-0 öne geçirdi. 3 dakika sonra bir kez daha sahne alan Gnabry farkı 2'ye çıkarırken Bayern Münih, 75. dakikada Robert Lewandowski ile bir gol daha buldu. Chelsea'de 83. dakikada Marcos Alonso VAR incelemesi sonrasında kırmızı kart gördü.

MAÇIN DAKİKA DAKİKA ÖZETİ

Maça hızlı başlayan Bayern Münih henüz 1. dakikada gole çok yaklaştı. Thomas Müller, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şutunu çekti ancak kaleci Wilfredo Caballero geçit vermedi.

6. dakikada sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ross Barkley ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı.

7. dakikada Chelsea takımı gole yaklaşıtı: Ceza sahasının dışından Mason Mount'un kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmadı.

15. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Robert Lewandowski, altıpas üzerinden kaleye şut çekti ancak Wilfredo Caballero bir kurtarışa daha imza attı.

16. dakikada Bayern Münih gole yaklaşan taraf oldu: Altıpasın içerisinde topla buluşan Gnabry'nin çektiği şut dışarı çıktı.

29. dakikada ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Thomas Müller tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı.

34. dakikada ceza sahası içi sol çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gitti. Şutu çeken isim Mason Mount'tu.

39. dakikada Chelsea takımından Reece James sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı.

45. dakikada Bayern Münih takımından Joshua Kimmich sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı.

51. dakikada Serge Gnabry, Bayern Münih'i 1-0 öne geçiren isim oldu.

54. dakikada Bayern Münih, Serge Gnabry ile ceza sahası dışında sağ çaprazdan bulduğu gol ile farkı ikiye çıkardı.

58. dakikada sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Kingsley Coman ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı.

68. dakikada Bayern Münih farkı artırma fırsatına çok yaklaştı Kale ağzından Philippe Coutinho tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmadı.

69. dakikada Chelsea'de Mason Mount'un ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören noktadan çektiği şut çerçeveyi bulmadı.

76. dakikada Alphonso Davies'in pasında topla buluşan Robert Lewandowski toğu ağlara gönderdi ve Bayern Münih skoru 3-0'a getirdi.

82. dakikada ceza sahasının önündeki bir noktada Robert Lewandowski'ye faul yapan Marcos Alonso VAR incelemesi sonrasında kırmızı kart gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN