AK Parti Pelitözü Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

AK Parti Pelitözü Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, Pelitözü Mahallesi’nde Aralık ayı Mahalle Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

Mahalle sorunlarının gerçekleştirilmesi gereken projelerin konuşulduğu ve karşılıklı istişareler ile geçen toplantıların her mahalle için gerçekleştirileceği öğrenildi. Toplantıda açıklama yapan AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, “Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı olarak atamasını gerçekleştirdiğimiz Pelitözü mahallemizde Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımızda mahalle teşkilatımızla tanışarak Pelitözü mahallemizde yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Mahalle teşkilatımıza çalışmalarında kolaylıklar diler ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN