Alperen Ocakları idam cezası istedi

Alperen Ocakları idam cezası istedi

Alperen Ocakları Bilecik İl Başkanlığı, son günlerde artan tecavüz olaylarına tepki göstererek, idam cezasının biran önce yürürlüğe girmesini isteği ile imza kampanyası başlattı

Alperen Ocakları Bilecik İl Başkan Yardımcısı Muhsin Yıldırım, Bilecik Belediyesi Sosyal Tesis Aile Çay Bahçesi önünde bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında 4 gün önce Adana’da 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edildiğini hatırlatarak, "Bu haber yüreklerimizi yakmıştır. Özgecan Aslan katliamı halen zihinlerimizdedir. İdamın kaldırıldığı 2002 senesinden bu tarafa ülkemizde ahlaksızlık karnesi her geçen gün artmaktadır. Adana’daki malum olayın yaşanmasının hemen ardından sosyal medya hesaplarında ‘Yaşasın Cezaevi Katliamı’ başlıklı yazılar ülkemizdeki adalet sisteminde bu suçluların hak ettiği cezanın olmadığının kanıtıdır. Adaleti devletin mahkemesinden değil, cezaevindeki başka bir suçludan beklemektedirler. Adaleti başka kişilerden değil, mahkemelerimizden istiyoruz. Tüm cihana adaletle hükmetmiş bir ecdadın torunları olan bizler sözde ’Osmanlı diriliyor’ naralarını değil, Osmanlı adaletini istiyoruz. Bu ülkeye idam cezası biran evvel getirilmeli. Başta 30 bin kişinin katili İmranlı’daki bölücü hainler olmak üzere 15 Temmuz’da ülke bekasına kasteden darbeci hainler vatandaşı soyan soyguncular, tecavüzcü şerefsizler asılmalıdır. Cumhurbaşkanımızdan isteğimiz, seçim meydanlarında verilen vaatlerin yerine getirilmesidir. Bizler Kur’an-ı Kerim’in belirttiği hitapla kısasta hayat vardır anlayışıyla gerekenin yapılmasını istiyoruz, idam istiyoruz" dedi.Öte yandan açıklamanın ardından Alperen Ocakları Bilecik İl Başkanlı üyeleri idam cezasının yürürlüğe girmesi için imza kampanyası başlattılar.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN