Başkan Can, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Can, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can; Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Küçük Sanayi Sitesi bağlantı yolları asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Bilecik Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında faaliyet gösteren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Küçük Sanayi Sitesi bağlantı yollarında asfalt ve kaldırım çalışması devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, “Şehrimizin birçok noktasında faaliyetlerini gösteren Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında yolları bozulan ve ulaşımı zorlaştıran alanlarda kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriyor. Bahçelievler Mahallesinde başlayan ve şehrimizin bütün mahallelerinde gelen talepler doğrultusunda bozulan ve deforme olan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışması ile Küçük Sanayi Sitesine olan bağlantı yolları daha güzel ve kullanışlı olacak” ifadelerine yer verdi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN