Başkan Çelik, duygu istismarcılarına karşı uyardı

Başkan Çelik, duygu istismarcılarına karşı uyardı

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, piyasada duygu sömürüsü yapan kişilere karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde son günlerde nakdi yardım toplayan kişilerin sayısında artış meydana geldiğini belirten Başkan Çelik yaptığı açıklamada; "İlçemizde son günlerde başka şehirlerden gelerek engelliler yararına diye boyama kitabı, dergi gibi materyaller satan, nakdi yardım toplamaya çalışan şahısların olduğu bilgileri duyarlı vatandaşlar tarafından derneğimize iletilmiştir. Bizim Engelliler Dayanışma Derneği olarak böyle bir yardım toplama çalışmamız yoktur. Derneğimizin adını kullanarak talepte bulunan bu şahıslara halkımızın itibar etmemesini önemle rica ediyorum” dedi.

BİLECİK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN