Başkan Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısı’na katıldı

Başkan Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısı’na katıldı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Teşkilatı tarafından yapılan AK Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısına katıldı

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, hizmete geldikleri günden itibaren şehre kazandırmış oldukları çalışmalara ilişkin olarak sunum gerçekleştirdiklerini belirtti. Yağcı, “Bugün dünden çok daha iyi konumdayız ancak yarın daha iyi olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binalı Yıldırım’ın önderliğinde ülkemizde güzel çalışmalar olduğu gibi bizler de Bilecik’teki AK kadrolarla birlikte çok güzel işler yaptık. Yapılan hiçbir iş tek başına olmuyor. Onun için ben bu güzel sonuçların alınmasında emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız ve gayemiz Hak için halka hizmet etmek ve milletimizin hizmetkarı olmaktır. El ele gönül gönüle vererek şehrimizi gelecek noktasında daha iyi konumlara getirmek ve hemşehrilerimize hizmet noktasında ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN