Başkan Yağcı, AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi

Başkan Yağcı, AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Üstün ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazarteri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’la birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatının 6. Olağan Kongresi’nde güven tazeleyen Mehmet Üstün’ü AK Parti ilçe binasında ziyaret etti. Burada bir açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Pazaryeri AK Parti İlçe Teşkilatının 6.Olağan Kongresi’nde güven tazeleyen Pazaryeri AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Üstün ve yönetimini ziyarette bulunduk. Ziyaretimiz esnasında Pazaryeri Belediye Başkanımız Muzaffer Yalçın bizlere eşlik ettiler. Kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Mehmet Üstün ve bu yönetimde yer alan tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi nasip etsin” dedi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN