Başkan Yağcı, BEBKA toplantısını değerlendirdi

Başkan Yağcı, BEBKA toplantısını değerlendirdi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Yönetim Kurulu Nisan ayı toplantısını değerlendirdi

Bilecik’teki yeni valilik binasında gerçekleştirilen toplantıya, Eskişehir Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Azmi Çelik, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mefail Ateş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Başkan Yağcı, BEBKA Yönetim Kurulu Nisan ayı toplantısının Bilecik’te yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren, "Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Nisan ayı olağan Yönetim Kurulu toplantısını ilimizde gerçekleştirdik. Gündemdeki konuları görüşmek suretiyle faydalı bir toplantıyı gerçekleştirdik. Aldığımız kararların başta ilimiz ve bölgemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele” dedi.

BİLECİK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN