Başkan Yağcı doğalgaz firmasının yönetim kuruluna seçildi

Başkan Yağcı doğalgaz firmasının yönetim kuruluna seçildi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, bir doğalgaz firmasının yetkilileriyle bir araya gelerek 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı

Bilecik - Bolu Doğalgaz Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Baş ve Şirket Temsilcisi Mehmet Çelik’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, üye temsilcilerinin oyları ile yönetim kurulu üyeliğine seçildi.Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı; “Doğalgaz firmamızın yönetim kurulu üyesi Nuri Baş ve Şirket Temsilcisi Mehmet Çelik’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda belediyelerimizi temsilen tüm belediye başkanlarımızın desteği ile yönetim kuruluna seçildik. Bundan sonra şehirlerimizin doğalgaz çalışmalarında belediyelerimiz temsil görevi yapacak. Şahsıma olan güvenleri dolayısıyla belediye başkanı arkadaşlarımıza ve şirket yöneticilerine teşekkür ediyorum. Üye arkadaşlarımız ve şirket temsilcileri ile birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmalar ile şehrimize ve vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti verme gayretinde olacağız’’ ifadelerini kullandı.

BİLECİK/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN