Başkan Yağcı, koltuğu devretti

Başkan Yağcı, koltuğu devretti

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencileri ağırlarken, koltuğunu Muhammed Emin Yıldırım devretti

Ekiplere ilk emri veren Yıldırım, şehre okullar ve parklar yapılmasını istedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ertuğrulgazi İlkokulu Müdürü Yılmaz Benlice, öğretmen Kamil Kıvırcık ve öğrencilerden oluşan heyeti makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuklarına teşekkür etti. Öğrencilerin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrencilerle sohbet etti.Çocukları ve gençleri çok sevdiğini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak bu doğrultuda çalıştıklarını kaydetti. Çocuklara okul ve diğer hayatlarına ilişkin tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Her birinizin hedefleri ve hayalleri olmalı. Hedef ve hayaller olmadan başarıya ulaşılmaz. İnşallah hepiniz istediğiniz hedeflerinize ulaşırsınız. Doktor olursunuz, iyi bir paşa olursunuz, iyi bir mimar olursunuz. Ama her şeyden önce iyi bir insan olmak çok önemli. İyiyi iyi gibi gören, kötülüğü kötü gibi görüp müdahale edebilmek çok daha önemlidir. Önce insanlara saygı ve sevgi gösteren insanlar olmak gerekir. Sizler zaten ailelerinizde o terbiye ile büyüyorsunuz ve öğretmenleriniz de sizleri o şekilde yetiştiriyor. İnşallah gelecek zamanın belediye başkanları, valileri sizler olacaksınız.’’ İfadelerini kullandı."Şimdiki çocuklar çok şanslısınız’’Başkan Yağcı, konuşmasında ülke olarak çocukların çok şanslı olduğunu belirterek, ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünyada hiç örneği olmayan güzel bir armağanı sizlere sunmuş. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı diye çok güzel bir gün armağan etmiş. Bizler de sizleri çok seviyoruz, size çok önem veriyoruz ve sizler için çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Sizler bu güzel ortamlarda yetişip geleceğimizin mimarları, doktorları ve yöneticileri olacaksınız. Bunun için çok çalışmanız lazım ve gelecek de sizlerle var olacak Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi. ’’ifadelerini kullandı.İlk isteği şehre okul ve çocuk parklarının yapılması olduKonuşmanın ardından Başkan Yağcı, makam koltuğunu öğrencilerden Muhammed Eren Yıldırım’ı teslim etti. Başkan Yağcı, minik öğrenciye "Belediye başkanı sen olsun şimdi ne istersin" sözüne karşın Muhammed Eren Yıldırım, şehre okullar ve çocuk parklar yapılmasını istedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı öğrencilere; Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan dergiler hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

BİLECİK/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN