Başkan Yağcı’dan Osmangazi’yi Anma Şenliklerine davet

Başkan Yağcı’dan Osmangazi’yi Anma Şenliklerine davet

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, bütün hemşehrilerini 14 Mayıs günü İstanbul’da düzenlenecek Osmangazi’yi Anma Şenliklerine davet etti

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Oktay Tepe ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret ettiler. 14 Mayıs günü İstanbul’da düzenlenecek Osmangazi’yi Anma Şenliklerine hakkında karşılıklı fikir bulunan ikiliden Başkan Yağcı, "Geçen yıl şenliklerde Oba Beyi ben oldum. Bu yıl 29’uncu düzenlenecek olan Osmangazi’yi Anma Şenliklerine İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Oktay Tepe bizleri şenliğe davet ettiler. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz Osmangazi’yi Anma Şenliklerine tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Ziyaretleri sebebiyle dernek başkanımıza ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

BİLECİK/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN