Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, tasfiye edileceği iddialara cevap verdi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, tasfiye edileceği iddialara cevap verdi

Ankara merkezli bir yayın organının "Erdoğan’ın tasfiye sırasına koyduğu 7 il belli oldu" başlıklı haberde içinde gösterilen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, haberinin gerçeği yansıtmadığı söyleyerek, "öküz altında buza arıyorlar" dedi

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yağcı, dün Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen 118’inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldığı belirterek "Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkanımız Binali Yıldırım ve Bakanlarımızla bir araya gelme şansını bulduk. Bugün de Marmara Belediye Birliği toplantısına geldim. Böyle bir tasfiye sırasında olsaydım bu toplantılarda şahsıma bilgi verilirdi. Bu konu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi bana" dedi."Bu yapılanın etik bir davranış olmadığını düşünüyorum"Başkan Yağcı, açıklamasının devamınd,a olmayan bir şeyi ispat etmenin zor olduğunun altını çizerek, "Böyle bir şey olsa zaten ben Bilecikli hemşehrilerime gerekli açıklama yaparım. Sol görüşlü yayın organları aslı astarı olmayan bir şeyi haber yapıyor ve yerel basında bunu gündeme taşıyor. Bu yapılan etik davranış olmadığını düşünüyorum. Bunlar öküz altında buzağı arıyorlar. Onların işine böyle geldiği için böyle haberler yapıyorlar" ifadelerine yer verildi.

BİLECİK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN