Bilecik Belediyesinden ’Survivor’ yarışması

Bilecik Belediyesinden ’Survivor’ yarışması

Bilecik Belediyesi ile Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği iş birliğinde Gölpark’ta yapılacak aktivite programı kapsamında 6-15 Yaş Survivor Yarışması düzenlenecek

Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark’ta 5 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan aktivite kapsamında balık tutmanın püf noktaları, balık tutma yarışması, kamp çadırı kurma, izcilik eğitimi, piknik, survivor yarışmaları, sürpriz etkinlikler ve hediyeler olacak. Çocukları teknoloji bağımlılığından uzaklaştırarak doğa ile buluşturmak, paylaşmayı, dayanışmayı ve ortak hareket etme anlayışını oluşturmak, çevreyi korumak ve sağlıklı yaşamı özendirmek adına yapılan etkinlikler kapsamında çocuklar aileleriyle de keyifli vakit geçirecek. Gölpark’ta düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyenlerin Bilecik Belediyesine başvurmaları yeterli olacak.

BİLECİK/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN