Bilecik Belediyesi’nden yağmur suyu hatları ve kaldırım çalışmaları

Bilecik Belediyesi’nden yağmur suyu hatları ve kaldırım çalışmaları

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta, yeni yağmur suyu hatları ve kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor

Çalışmalar kapsamında yeni yağmur suyu hatları inşa eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların oluşabilecek ani sel baskınlarına karşı zarar görmesini engelliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir yandan yağmur suyu hatları yapılırken, diğer yandan kanalizasyon ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriliyor.Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar yeni asfalt ile buluşurken aynı zamanda kaldırımlar da yenileniyor.Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN