Bilecik’te geniş kapsamlı asfalt çalışmaları başladı

Bilecik’te geniş kapsamlı asfalt çalışmaları başladı

Bilecik Belediyesi tarafından kentin birçok noktasında bozulan ve ulaşımda zorluklara neden olan alanlarda kapsamlı asfalt çalışması başlatıldı

Bilecik Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında kentteki alt yapı çalışmalarında bozulan cadde ve sokakların, Bilecik Belediyesinin kapsamlı çalışmaları ile kış mevsimine kadar tamamlanması planlanıyor. Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bahçelievler Mahallesinde başlayan ve kentin bütün mahallelerinde gerçekleştirilecek asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürlerinin de olduğu incelemelerde Başkan Can, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.Bilecik Belediyesinin birçok yerde ve alanda şehrin imarı için çalıştığını hatırlatan Belediye Başkanı Nihat Can, "Çalışmalarımız kapsamında; devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik. Diğer kurumlarla birlikte alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarımızda asfaltlama çalışmaları yaparken, kaldırımlarımızı da mahalle sakinlerimize yakışır bir şekilde yeniden düzenleyeceğiz. Şu ana kadar özellikle Bahçelievler ve Hürriyet Mahallelerimizde diğer kurumların çalışmaları sonucu bozulan cadde ve sokaklarda asfaltlama ve kaldırım çalışması başlattık. Belli bir çalışma takvimi doğrultusunda şehrimizin birçok noktasında asfalt çalışmalarını yerine getirerek, kısa zamanda tamamlamayı ve kış mevsimine girmeden bütün sokak ve caddelerimizdeki çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Her gün büyüyen ve gelişen Bilecik’imizdeki çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 50 kilometrelik bir alanda faaliyetimiz olacak" dedi.Mahalle sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN