Bilecik’te inşaat alanlarında çevre temizliği denetimi yapıldı

Bilecik’te inşaat alanlarında çevre temizliği denetimi yapıldı

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından kenttin birçok noktasında yapımı devam eden inşaat alanlarında rutin olarak gerçekleştirilen denetimler sıklaştırıldı

Gerçekleştirilen denetimlerde cadde ve sokak temizliğini kontrol eden ekipler, ani yağışlarda yağmur suyu hatlarının dolmasına neden olan kum ve benzeri inşaat malzemelerinin olup olmadığı kontrol edildi. Vatandaşların birçok alanda olduğu gibi sokak ve caddelerdeki görüntü ve çevre kirliliğinden zarar görmemesi amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde inşaat çalışanları ve yetkililerine çeşitli uyarılar yapıldı. Bilecik Belediyesi tarafından özellikle son günlerde birçok kentte olduğu gibi Bilecik’te de meydana gelen ani yağış sonrası oluşan selin olumsuzluklarını en aza indirmek için denetimlerin yapılacağı bilgisi verildi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN