Bilecik’te sünnet şöleni hazırlığı

Bilecik’te sünnet şöleni hazırlığı

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan organizasyon ile kentteki çocuklar, ücretsiz olarak sünnet edilecek

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilecek olan Sünnet Şöleni’nde kentteki mülteci çocuklar da başvurular yapılabilecek. Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, "Gerçekleştirilecek olan hizmetten faydalanmak isteyen ailelerin,16 Mart Cuma gününe kadar Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.Bir yaş üstü olan çocuklara yönelik gerçekleştirilecek olan sünnet şölenine başvuracak aileler, kayıt ve ayrıntılı bilgiyi, Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yapabilecekler ve 4448858 numaralı telefonları arayarak, detaylı bilgi alabileceklerdir" denildi.

BİLECİK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN