Bilecik’te toplu iftar coşkusu

Bilecik’te toplu iftar coşkusu

Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar alanında kurulan iftar sofrasında Gazipaşa, İstiklal ve Pelitözü sakinleri bir araya geldi

Her bir mahallede gerçekleştirilen ve mahalleliler arasında komşuluk bilincinin oluşmasını sağlayan Ramazan İftarları kapsamında bu kez Gazipaşa, İstiklal ve Pelitözü Mahallesi sakinleri bir araya geldi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği mahalle iftarlarından binlerce kişi aynı sofrada oruçlarını açtı.“Cenabı hak, bu birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın”Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır geleneksel olarak gerçekleştirilen Ramazan iftarlarını bu yıl da bütün güzelliğiyle devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can; “Geleneksel mahalle iftarlarımız kapsamında bu akşam Gazipaşa, İstiklal ve Pelitözü Mahallelerimiz ile bir araya geldik ve iftar sofralarımızı kurduk. Mahalle sakinlerimizle aynı sofrada ekmeğimizi paylaştık. Sağlık ve sıhhat içinde böyle güzel bir aya bizleri kavuşturduğu için Cenabı Hakka şükrediyoruz. Bizlerin, en büyük gücü aramızdaki sevgimiz ve hoşgörümüzdür, birliğimiz ve kardeşliğimiz. Cenabı hak, bu birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın. Sofralarımızda bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca bu sofraların kurulmasında katkısı olan firma yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.Birbirinden güzel ikramlarla karşılanan çocuklar da güzel oyun gruplarında eğlendi ve birçok çizgi film kahramanı ile fotoğraf çektirdi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN