Bozüyük Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Topal’ın Gaziler Günü mesajı

Bozüyük Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Topal’ın Gaziler Günü mesajı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Topal, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı

Başkan İsmail Topal, mesajında "Bugün; küresel güçlerin, iktisadi, siyasi ve kültürel egemenliklerini, haksız ve sinsi oyunlarla kahraman Türk milletine kabul ettiremeyeceklerinin, Mustafa Kemal duruşuyla gösterildiği gündür.Ve bugün; toprak üzerinde yaşayanlar uğrunda can veren şehitlerine sadık kaldıkça vatandır! Diyerek, istiklal ve vatan için canını siper eden kahraman gazilerin, dünyaya sergiledikleri örnek davranışın onur günüdür. Bu cennet vatan uğruna şehit ve gazi olmak kadar kutsal bir görev olamaz. Çareyi ve istikbali, savaşta, kıyımda, zulüm ve acıda ararken, aynı zamanda kendini çağdaş tanımlayan, Çifte standart alışkanlığı olan ülkelere,teröre taşeronluk yaparak, binlerce masum insanımızı katleden, ayrılıkçı bölücü terör odaklarına, sakın ola ki “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” ilkesini yanlış anlayıp, her zerresi şehit kanıyla sulanmış Türkiye’mizin üzerinde karanlık hesaplara girmeye kalkmayın.Terörden medet umup, milletimize dost görünüp arkadan hançerlemeye kalkışarak dostluktan söz etmeyin. Karanlık emellerinizi, çirkin yüzlerinize hangi maskeyi takarsanız takın, asla hainliğinizi gizleyemeyeceksiniz" diye belirtti.Mesajında, teröre destek veren dış mihraklara değinen Topal; Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için oluşturulan ruhun devam etmesi gerektiğini vurgulayarak; "Bölünmez bütünlüğünü her koşulda ispatlamış olan bu millet, kararlılığını ve duruşunu sizin gibi ihanet şebekelerine göstermekten asla geri durmayacaktır. Her şeye rağmen şehitlerimizin yaşayan tek şahidi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri olmaktan onur duyan biz gaziler olarak bugün de yarın da nöbetimizin başında olacağımızı tek yumruk ve tek ses olarak dünyaya haykırıyoruz."Ne mutlu şehitlere, ne mutlu gazilere, ne mutlu Türk’üm diyene" dedi.

BİLECİK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN