Bozüyüklü öğretmenler kutlama programına katkıda bulundular

Bozüyüklü öğretmenler kutlama programına katkıda bulundular

Bilecik’in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan öğretmenler, Eskişehir Anadolu Üniversitesinin “Uzaklardaki Öğretmen” temalı bu seneki Öğretmenler Günü kutlamalarına katkıda bulundu

Hafta sonu yapılacak Açık Öğretim Fakültesi Sınavları nedeniyle bugün yapılan kutlama programına, Eğitim Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri katıldı. Programda müzik öğretmeni Semah Açıkel daha önce görev yaptığı Ahlat Ovakışla Ortaokulu’ndaki anılarını davetlilerle paylaştı. Ardından edebiyat ve Türkçe öğretmenleri, kendisi de bir öğretmen olan Faruk Nafiz Çamlıbel’in “Han Duvarları” adlı şiirden kesitleri tiyatral şeklinde okudular. Eğitim Fakültesi öğrencileri ve Halk Bilimleri Müdürlüğü çalışanları koro halinde Barış Manço’nun şarkılarını icra ettiler. Milli Eğitim ve Üniversite dayanışmasının en güzel örneklerinden birinin yaşandığı ve katılımcıları duygu geçişleri yaşatan program ayakta alkışlandı.

BİLECİK/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN