Bozüyük’ün güzellikleri mektuplara eşlik edecek

Bozüyük’ün güzellikleri mektuplara eşlik edecek

PTT’nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek, filateliyi sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı kişisel pul uygulaması kapsamında Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe tanıtımına yönelik hazırlatılan ’Bozüyük Pulları’, Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü’ye teslim edildi

Daha önce Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile yapılan protokol kapsamında Bozüyük’ün ülke genelinde tanıtımını yapabilmek amacı ile tasarlanan pulların Bozüyük Belediyesi’nde gerçekleştirilen teslim törenine Bozüyük Belediye Başkanı Mustafa Yürükcü, Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, Bilecik PTT İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Birim Sorumlusu Sedat Çakmak, Bilecik PTT İşletme Hizmetleri ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz Çivik katıldı. Kişisel pullar ile ilgili olarak konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Bozüyükümüzün daha etkili bir şekilde tanıtımını yapabilmek için tasarlanan ve ilçemizin farklı kültürel ve tarihi değerinin yer aldığı bu pullar ilçemizin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt ise; “PTT Müdürlüğümüz olarak Türk Pulculuğuna yeni bir boyut getirmek ve kentlerimizin güzelliklerini bu özel pullar sayesinde tanıtmak amacı ile Bozüyük Belediyesi ile birlikte başlattığımız bu ortak çalışma meyvelerini verdi. Bozüyükümüzün tarihi ve kültürel güzellikleri gönderilen mektuplara eşlik edecek. Bu güzel çalışma için başta Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü de ; “PTT Müdürlüğümüz ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ve ortak çalışma neticesinde hazırlanan koleksiyon değerindeki pullarımız, kentimizin tanıtımı için çok önemli. Tarihi mekânlarımız bu pullar ile ölümsüzleşecek” dedi.

BİLECİK/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN