Ertuğrulgazi Derneği’nden Başkan Bakıcı’ya ziyaret

Ertuğrulgazi Derneği’nden Başkan Bakıcı’ya ziyaret

Bozüyük’ün en fazla üyesine sahip Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti

Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Bakıcı ile bir süre sohbet eden dernek yöneticileri dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek amaçlarının sahip olduğumuz kültürel mirasımızı gelecek nesillere aktarmak olduğunu belirtti. Başkan Bakıcı’da misafirlerinin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sosyal ve yardımlaşma amacının dışında kültürümüzü de gelecek nesillere aktarmakta çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu konuda sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.Ziyaretin anısına Başkan Bakıcı’ya Yörük poşusu armağan eden Dernek Başkanı Ahmet Çelik, Başkan Bakıcı’ya sağladığı destek ve katkılar için teşekkür etti.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN