Filenin sultanları yeni sezona hazır

Filenin sultanları yeni sezona hazır

Bilecik’in Bozüyük Belediye İdman Yurdu Spor’un bayanlar voleybol takımı yeni sezon öncesinde Ekişehir Anadolu Üniversitesi takımı ile hazırlık maçında karşılaştı

Bozüyük spor salonunda gerçekleştirilen mücadelede, Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor bayanlar voleybol takımı, bir üst ligde mücadele eden Anadolu Üniversitesi ile kıyasıya mücadele ederek maçı 3-2 kazanmayı başardı. Son derece çekişmeli geçen karşılaşmada Bozüyüklü spor sevenler takımlarına desteğini maç boyunca sürdürdü.Heyecanın bir an olsun dinmediği mücadele sonunda Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor voleybol takımı bir üst ligde mücadele eden misafir ekibi mağlup ederek yeni sezon öncesinde lige hazır olduklarını bir kez daha gösterdiler.Hazırlık karşılaşmasına seyirciler büyük ilgi gösterirken, mücadeleyi izleyenler arasında Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, TSO Başkanı Buğra Levent, Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Başkanı Veli Çelik ve çok sayıda spor sever yer aldı. Karşılaşmanın ardından Başkan Bakıcı, Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor oyuncularını ve teknik ekibi tebrik ederek, yeni sezonda takıma başarılar diledi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN