Geleneksel Sokak Oyunları Şenliği çocuklarla buluştu

Geleneksel Sokak Oyunları Şenliği çocuklarla buluştu

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Sokakta Şenlik Var” adlı sokak oyunları şenliği ilçenin farklı noktalarında çocuklarla buluşmaya devam ediyor

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın çocukların yaz tatilinin son günlerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri amacı ile onlara sürpriz bir etkinlik olarak düzenlenen çocuk oyunları şenliği yoğun ilgi görüyor. Oyun alanını dolduran minikler unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarını öğrenip oynayarak doyasıya eğleniyor. Kültürün unutulmaması adına gerçekleştirilen ve vatandaşların da beğenisini kazanan sokak oyunları şenliği 17.30 ile 20.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Cuma günü Yediler Mahallesi’nde Zafer İlkokulu bahçesinde, cumartesi günü Yeni Mahalle’de Saffet Şeker İlkokulu bahçesinde ve pazar günü 4 Eylül Mahallesi’nde Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu bahçesinde devam eden şenlikte çocuklar çeşitli oyunlar oynayarak, birbirinden eğlenceli gösteriler izleyerek unutulmaz anlar yaşadılar. Şenlik; 10 Eylül Pazartesi günü Çarşı Mahalle ve Kasımpaşa Mahallesi’nde Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak oyun alanında devam ederken 11 Eylül Salı günü Dodurga’da yapılacak şenlik ile sona erecek.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN