Go-Kart pisti hizmete girdi

Go-Kart pisti hizmete girdi

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmete giren Karasu Gençlik ve Yaşam Adası’nda hazırlanan kenttin ilk standartlara uygun go-kart pisti vatandaşların hizmetine girdi

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 11 dev projeden biri olan ve içerisinde; go-kart, skuaj alanı, basketbol ve tenis sahaları, restoran, market, piknik, dinlence ve yürüyüş alanları yer alan bölgede hizmete giren go-kart pisti standartlara uygun şekilde hazırlanarak, vatandaşların hizmetine girdi. Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından turizm alanında ’’Yılın Belediye Başkanı’’ ve Sağlıklı Kentler Birliği tarafından da bir ödüle layık görülen Karasu Gençlik ve Yaşam Adasında yer alan go-kart pisti bu anlamda Bilecikli vatandaşların isteklerine cevap vermiş olacak.Adrenalin tutkunları için güzel bir mekanHem gençlerin, hem de ailelerin hoşça zaman geçirebilecekleri şekilde farklı alternatiflerle hazırlanan Karasu Vadi Parkta hizmete giren go-kart pisti, verdiği hizmetler ile adrenalin tutkunları için güzel bir mekan haline getirildi. 300 metrelik parkuru ve standartlara uygun yapısıyla hizmet veren go-kart pisti; gündüz 12.00 saatleri itibariyle gece 24.00’e kadar insanların hizmetine açık olacak.’’Bilecik’te vatandaşlarımızın her alandaki ihtiyaçlarına cevap vermek amacındayız’’Karasu Vadi Parkta gerçekleştirilen hizmet hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak vatandaşların her alandaki ihtiyaçlarına cevap vermek amacını taşıdıklarını belirterek, ’’İlimizin ilk go-kart pisti, bütün standartlara uygun şekilde hazırlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Bizler hemşehrilerimizin her hizmetin en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha güzel ve farklı hizmetleri vatandaşlarımız ile buluşturacağız’’ ifadelerini kullandı.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN