Huzur evi sakinleri sportif aktivitede

Huzur evi sakinleri sportif aktivitede

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen "Genciyle Yaşlısıyla Bilecik Hareketleniyor" adlı etkinlik kapsamında huzur evi sakinleri tekrar spor yaptı

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliğinde Aile ve Sosyal Politikalar Huzur Evi’nde gerçekleştirilen programda, huzur evi sakinleri açma-germe hareketleri yanı sıra çeşitli sportif faaliyetlerde bulundu. Huzur evi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte; Bilecik Belediyesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezilerinden Spor Eğitmeni Merve Yeşilçayır huzur evi sakinleri ile spor yaptı ve bilgilendirmelerde bulundu.Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan, gerçekleştirilen faaliyetler hakkında yaptığı açıklamada; Bilecik Belediyesi’nin birçok alanda güzel çalışmalar gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Çalışkan, “Bilecik Belediyesi olarak 4 yıldır bu hizmeti bizler huzur evi sakinleri ile buluşturuyorduk zaten. Geçtiğimiz haftalarda huzurevi sakinleri ile bir araya geldik ve buradaki programımızı belirli bir takvim dahilinde sürdüreceğiz. Çünkü buradaki etkinliğimiz gerçekten huzur evi sakinleri tarafından ilgiyle takip ediliyor ve oldukça yararlı oluyor” ifadelerine yer verdi.Huzur evi çalışanları ve sakinlerinin hep birlikte spor yaptığı etkinlikte uzman eğitmenler sağlıklı ve sporla yaşam konularında bilgilendirmelerde bulundular. Huzur evi sakinleri ve yetkilileri de gerçekleştirilen etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN