Mezarlıklar bayram ziyaretleri için hazırlandı

Mezarlıklar bayram ziyaretleri için hazırlandı

Bozüyük Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlıkların temizliğini yaparken kabir ziyaretleri için de ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak

İlçe Mezarlığı içerisinde yapılan bayram hazırlıkları kapsamında ot biçme, bordür boyama ve genel temizlik gibi çalışmalar yapıldı. Bakımlı bir görünüme kavuşturulan ilçe mezarlığına Arefe Gününde kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti de sunulacak. Bozüyük Belediyesi tarafından saat 10:00’da başlayacak ücretsiz otobüs seferleri, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yeşilkent Mahallesi, İsmet İnönü Caddesi, Saraycık Caddesi ve mezarlık hattı üzerinde gün boyu devam edecek. Ayrıca mezarlık içerisinde de yaşlı ve hastaların kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla ikinci bir araç daha ücretsiz olarak hizmet verecek.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN