Minik öğrenciler hangi mevsimde hangi balığın yenileceği öğrendi

Minik öğrenciler hangi mevsimde hangi balığın yenileceği öğrendi

Bilecik’te eğitim veren özel bir anaokulun öğrencileri kentteki bir balıkçıyı ziyaret ederek, hangi mevsimde hangi balıkların yenileceği konusunda bilgi aldılar

Bilecik’te faaliyet gösteren bir anaokulu öğrencileri kent merkezinde faaliyet gösteren bir balıkçı dükkanını ziyaret ederek, dükkan sahibi Ömer Hoşgör’den hangi mevsimde hangi balıkların yenileceği konusunda bilgi aldılar. Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren okul sahibi Saadet Güzel, öğrencilerin bütünsel gelişimi için yaptığı etkinliklere bir yenisini eklediklerini belirterek, "Bildiğimiz üzere balık sezonundayız. Hangi balık yılın hangi zamanında yenir, balık çeşitleri nasıl tanınır, bir balığın tazeliğini nasıl öğrenebiliriz gibi bir çok sorunun cevabını Bilecik’te faaliyet gösteren bir balıkçıyı ziyaret ederek öğrendik. Balığın bir besin kaynağı olarak fiziksel gelişimdeki önemi; zeka gelişimine, dikkat ve konsantrasyonun kontrolüne etkisi, omega3 içeriğinden zenginliğini de minik öğrencilere anlatılmış ve balığın ne kadar önemli besin kaynağı olduğu tekrar edilmiş oldu. Etkinliğin sonunda da öğrencilerimiz güzel bir balık ziyafeti çektiler. Bu etkinlik için bize yardımlarını esirgemeyen velimiz Ayfer Ceylan, Ömer Hoşgör ve çalışanlarına sonsuz teşekkürler ediyoruz" dedi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN