Patlayan doğalgaz borusu korku dolu anlar yaşattı

Patlayan doğalgaz borusu korku dolu anlar yaşattı

Bilecik’te bir alışveriş merkezinin yapılacağı alandaki temel kazma çalışmaları sırasında patlayan doğalgaz boru hattı, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu

Bilecik’te Seven Çarşısı olarak bilinen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı’na yapılması planlanan alışveriş merkezinin yapımı için sürdürülen hafriyat çalışmaları sırasında, bilinmeyen bir sebeple doğalgaz boru hattında patlama meydana geldi. Kepçe operatörünün yanlışlıkla patlattığı düşünülen doğalgaz borusundan sızan gazın kokusu yaklaşık 500 metre mesafeden de hissedilirken, ekipler patlamanın olduğu alanda yoğun güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen Aksa Doğalgaz çalışanları tarafından bölgedeki doğalgaz kesilirken, itfaiye, zabıta ve çok sayıda polis tedbir amaçlı olarak bölgeye sevk edildi.Olayın yaşandığı bölgedeki esnaf ve vatandaşlar yaşanan olayı korku dolu gözlerle izlerken, bölgedeki doğalgazın kesilmesiyle rahat bir nefes aldılar.

BİLECİK/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN