Pazaryeri’nde çömleğe hanımeli değdi

Pazaryeri’nde çömleğe hanımeli değdi

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “Çömleğe Hanımeli Değsin” projesine katılacak olan vatandaşlarla bir araya geldi

Pazaryeri İlçe Kaymakamlığı, Pazaryeri İlçe Belediye Başkanlığı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bilecik Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Bilecik Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü ile birlikte yürütülen “Çömleğe Hanımeli Değsin” projesi haftaya hayata geçiriliyor. Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise projeye katılacak vatandaşlarla bir araya gelerek, projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Yalçın, “Projemiz 6 ay sürecek. Hemşehrilerimize, vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlar getirir inşallah. Projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

BİLECİK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN