Pazaryerispor Kick Boks Takımı Türkiye 3’üncüsü oldu

Pazaryerispor Kick Boks Takımı Türkiye 3’üncüsü oldu

Bolu ve Sakarya Kick Boks İl Temsilciliklerinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler Ligi Müsabakalarına katılan Pazaryerispor bünyesindeki Kick Boks Takımı, Türkiye 3’üncüsü oldu

Bolu GHSİM Gerede Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Kick Boks Kulüpler Ligi Müsabakaları Pazaryerispor bünyesindeki Kick Boks Takımı Türkiye 3’üncüsü oldu. Alınan başarı sonrası bir açıklama yapan Pazaryeri Belediye ve Pazaryerispor Kulüp Başkanı Muzaffer Yalçın, "Bolu Gerede’de düzenlenen turnuvada Türkiye 3’üncüsü olarak Pazarcığımıza büyük gurur yaşattılar. Turnuvada Şenol Emir, Ali Piliç, Eray Yaşar, Neslihan Kınık, Ayşe Turan takım olarak Türkiye üçüncüsü oldular. Bir sonraki turnuvada Allah birincilik nasip eder inşallah. Spora ve sporcuya önem verildikten sonra başarılar ardı ardına geliyor. Gençlerimize yatırımlarımız devam edecek" dedi.Takımın antrenörü Fehmi Piliç ise; kendilerine her türlü imkanı sağlayan Pazaryeri Belediye ve Pazaryerispor Kulüp Başkanı Muzaffer Yalçın teşekkür ederek, "Başkanımızın desteği olmasaydı ne bu maça gidebilirdik nede bu derecelerimizi bu güzel memleketimize getirebilirdik" dedi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN