Saraycık Caddesi asfaltlama çalışmaları gece de devam ediyor

Saraycık Caddesi asfaltlama çalışmaları gece de devam ediyor

Bozüyük’ün yoğun olarak kullanılan caddelerinden biri olan Saraycık Caddesinin, devam eden asfaltlama çalışmaları kapsamında caddenin tren yolu hemzemin geçidi ile belediye döner kavşağı arasında kalan bölümü tamamlanarak trafiğe açıldı

Gece boyunca devam eden asfaltlama çalışmalarına katılan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ekiplere kolaylıklar dileyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Saraycık Caddesi üzerinde daha önce Bozüyük’ün Saraycık girişi ile çevre yoluna kadar olan birinci etap asfaltlama çalışmaları tamamlanmış ve cadde yeni ve modern görünümü ile trafiğe açılarak vatandaşların kullanımına sunulmuştu. İkinci etap asfaltlama çalışmaları kapsamında ise trafik yoğunluğunun en az olduğu gece saatlerinde çalışmalarına hız veren ekipler çalışmalara gece boyunca devam ederek yolun tren yolu hemzemin geçidi ile belediye döner kavşağı arasında kalan bölümünü de tamamladı. Asfaltlama ekibini ziyaret eden ve çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Bakıcı, asfaltlama çalışmaları hakkında personelinden bilgi aldı. Çalışanlarla bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı “6 bin 500 Tonluk Saraycık Yolu sıcak asfalt çalışmamız tüm hızıyla sürüyor” diyerek ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN