Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu’nda jimmy jib sorunu

Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu’nda jimmy jib sorunu

Bilecik’te düzenlenen Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu’nda kullanılan jimmy jib yüzünden etkinliği ne seyirciler düzgün izleyebildi, ne de basın mensupları çekim yapabildi

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde geçtiğimiz gün başlayan ve bugün 3’üncü oturumu gerçekleştirilecek Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu’nda sahneye kurulan ve boyu 5 metreye varan jimmy jib yüzünden büyük sıkıntı yaşandı. Bu konu seyirciler arasında homurdanmalara neden olurken, çekim yapan basın mensupları ile zor anlar yaşadı. Her kadraja giren jimmy jib çekilen video ve fotoğraflarda çirkin görüntüler çıkmasına sebep oldu. Konu hakkında Bilecik Belediyesindeki yetkililer uyarılmasına rağmen bu soruna bir çözüm bulunamadı.Öte yandan 2’inci gününde sempozyuma "Osmanlı’nın Doğuşu ve Kayı Boyu" adlı tarih oturumuna, Araştırmacı Yazar Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Araştırmacı Yazar Prof. Dr. Yavuz Bahadıroğlu, eski Milli Saraylar ve Müzecilik Tanıtım Başkanı Prof. Dr. Bülent Arı ve moderatör Serdar Tuncer konuk olmuştu.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN