Vali Büyükakın, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Vali Büyükakın, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrencilerle bir araya geldi

’Makro iktisat’ bilim alanındaki çalışmaları ile doçent unvanını alan Vali Büyükakın’ın bilgi ve deneyimlerini gençlerle paylaşarak, "Başarının tek bir sırrı var ve bu hiçbir dönemde değişmedi. Tek sır var o da çok çalışmak. Ülkelerin rekabet anlayışındaki değişim her birimizin hayatına doğrudan etki ediyor. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de bu böyle. Kim teknolojiyi geliştiriyor, bilimsel bilgiyi hızla üretebiliyor, kaliteli eğitim alıyorsa o ülke mutlu insanların yaşadığı başarılı bir ülke oluyor. Bu süreklilik gösteren bir sistem. Zor bir coğrafyada bulunan Türkiye’nin başarılı olmasında, ayakta kalmasında sahip olduğu milli ruh büyük bir etkendir. Yardımsever, kararlı ve azimli olan, yaşattığımız ve yaşatmaya devam edeceğimiz Çanakkale ruhumuz oldukça bu ülke de, bu millet de diz çökmeyecektir. Bu ruha ve siz gençlere güveniyorum” dedi.

BİLECİK/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN