Veliler çalıştıkları fabrikalarda bilgilendirildi

Veliler çalıştıkları fabrikalarda bilgilendirildi

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri, veli toplantılarına katılamayan anne ve babaları çalıştıkları fabrikalarda ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu

Veliler ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Can ve proje ekibi, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ilgili velileri bilgilendirdi. Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Can, projenin amacı ve sunumun içeriği hakkında bilgi verdi. Can, aile içi sorunlar ve bağımlılıkla ilgili her türlü soru ve sorunlarla ilgili danışmanlık hizmeti için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde “Aile Danışma Merkezi” kurulduğu ve her cuma günü mesai saatleri içersin de çalışma yaptığını belirtti.Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede konusunda velilere hem görev ve sorumluluk yönünden ilgili, hem de konu hakkında bilgili olmanın önemi vurgulayan Şube Müdürü Can, "Madde bağımlılığının belirtileri, korunma yolları ile bağımlılar için neler yapılabileceği konularında bilgi ve önlemler hakkında velilerimiz bilgilendirildi ”dedi.Şube Müdürü Can, proje ile ilgili göstermiş olduklarını ilgi ve ev sahipliğinden dolayı fabrika yönetime ve katılan çalışanlara teşekkür etti.

BİLECİK/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN