Zabıta Müdürlüğünden şeker ve tatlı denetimi

Zabıta Müdürlüğünden şeker ve tatlı denetimi

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde şehir merkezinde şeker satışı yapılan işyerlerinde denetim gerçekleştirdi

Vatandaşların birçok konuda sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi adına belirli aralıklarla denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı dolayısıyla şeker satan esnafı denetledi. Genel hijyen şartlarının yanı sıra, iş yerlerinin ruhsat kontrollerini de yapan ekipler, ürünlerin satış şartlarına uygun şekilde yapılıp yapılmadığını kontrol etti. Gıdaların son kullanma tarihi ve fiyatını inceleyen ekipler, gerekli durumlarda esnafa çeşitli uyarılarda bulundu. Halkın sağlığına zarar veren ve tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması yönünde yaptırımlar uygulayan ekipler, herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşılması durumunda 153 numaralı telefonların aranması uyarısında bulundu.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN