AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, yaralı korucuyu ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, yaralı korucuyu ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce pusuya düşürülmesi sonucu yaralanan güvenlik korucusu Yunus Tümen’i hastanede ziyaret etti

Bingöl’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, beraberinde Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven ile Genç ilçesi Güzeldere Köyü kırsalında PKK’lılar tarafından şehit edilen güvenlik korucusu Mansur Salcan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ilıcalar beldesindeki taziye ziyaretinde Salcan’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Yılmaz, daha sonra aynı saldırıda yaralanan ve Bingöl Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren güvenlik korucusu Yunus Tümen’i ziyaret etti.Tümen’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yılmaz, saldırıya ilişkin bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

BİNGÖL/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN