Bakan Akdağ, "Çok güçlü bir Türkiye’ye 17 Nisan’da uyanalım"

Bakan Akdağ, "Çok güçlü bir Türkiye’ye 17 Nisan’da uyanalım"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Millet ne derse o, sizler ne derseniz o

Allah’ın izniyle 16 Nisan’da milletin sözünün üzerine başka hiç kimsenin söz söylemeyeceği bir Türkiye’ye uyanacağız" dedi.

Bingöl’de 250 yataklı devlet hastanesinin açılış törenine katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye’nin gücüne güç katarak yoluna devam ettiğini söyledi. FETÖ, PKK ve onların arkasında duran Avrupa’daki bazı derin devlet yapılanmalara ve tüm engellemelere rağmen Türkiye’nin kutlu yürüyüşüne devam edeceğini aktaran Bakan Akdağ, "Biz Cumhuriyetimize sahip çıkarak, bir binanın temelini yeniden kuruyoruz. Allah korusun şu hastanemizin binasının temeli sağlam olmazsa bu bina ufak bir sarsıntıda göçer gider. Onun için bu içinde bulunduğumuz sistem, parlamenter sistem diye konuştuğumuz bir sistemin çok zayıf tarafları var. Bu zayıf tarafları olduğu için 1960’da darbe yaptılar, ihtilal yaptılar gözümüzün bebeği Menderes’i astılar. Bu zayıf tarafı olduğu için 1980’de darbe yaptılar, ihtilal yaptılar bir sağdan bir soldan 16-17 yaşındaki gençlerin yaşlarını büyütüp darağaçlarına gönderdiler. Bu mevcut sistemin zayıf karnı olduğu için zayıf tarafları olduğu için 28 Şubat’ta milletin canına okudular. İnançlarımızı yaşamamıza müsaade etmediler. Kimliğimizi ifade etmemize müsaade etmediler. Nelerle çarpıştık bir bilseniz, onun için bu temeli sağlam yapacağız. Gençler bu temeli sağlam yapacağız ki çok güçlü bir Türkiye’ye 17 Nisan’da uyanalım" diye konuştu."Yanımızda sizin gibi millet oldukça topu birden gelsin"Gönüllerinden çok daha iyi hizmetler yapmak istediklerinin geçtiğini ifade eden Bakan Akdağ, "Eğer memleket kuvvetli olmazsa, bütçe olmazsa yapamazsınız. Onun için bizim ekonomimiz bozulsun istiyorlar. Onun için kaç tane terör örgütünü üzerimize yolluyorlar. Allah’ın izniyle başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz, yanımızda sizin gibi milletimiz oldukça topu birden gelsin" ifadelerini kaydetti.Ana muhalefet partisini de eleştiren Akdağ, "Bakın bizim ana muhalefet partisi lideri ve arkadaşlarından farkımız nedir biliyor musunuz? Onlar, 1940’lardan beri milleti değiştirmeye uğraşıyorlar, milleti hizaya getirmeye uğraşıyorlar. Biz ise milletimiz hangi hizada duracak diye onların gözünün içerisine bakıyoruz. Millet ne derse o, sizler ne derseniz o. Allah’ın izniyle 16 Nisan’da milletin sözünün üzerine başka hiç kimsenin söz söylemeyeceği bir Türkiye’ye uyanacağız" diyerek sözlerini tamamladı.Bakan Akdağ, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ile birlikte 250 yataklı devlet hastanesinin resmi açılışını gerçekleştirdi.

BİNGÖL/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN