Bingöl AFAD, öğrenci ve muhtarları bilgilendirdi

Bingöl AFAD, öğrenci ve muhtarları bilgilendirdi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Bingöl İl Müdürlüğü tarafından, ‘O Kahraman Benim’ projesi kapsamında öğrenci ve mahalle muhtarları bilgilendirildi

AFAD Bingöl İl Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların afet ve acil durumlara karşı bilinçlendirilmesi amacıyla başlatılan ‘O Kahraman Benim’ projesi kapsamında üniversite öğrencileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Stant açan AFAD ekibi, ziyaret eden öğrencilere afet çeşitleri hakkında bilgi verirken, gönüllü olmaları için onları davet etti.Büyük bir afet sonrası yardım faaliyetlerinin daha hızlı ve etkin olabilmesi için müdürlükçe eğitim alarak sertifikalandırılmış bilinçli vatandaşların büyük fayda sağlayacağını belirten AFAD İl Müdürü Mehmet Emin Boğatekin,hem kamu kurumlarının hem de mahalle muhtarlıklarının birçok faaliyeti kolaylaştıracağının kaydetti.

BİNGÖL/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN