Bingöl Belediyesi, tanıtım günlerine hazırlandı

Bingöl Belediyesi, tanıtım günlerine hazırlandı

Bingöl Belediyesinin, 11-15 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan tanıtım günleri için hazırlıklarını tamamladığı bildirildi

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İstanbul Maltepe’de bulunan sahil etkinlik alanında düzenlenecek olan Bingöl Tanıtım Günleri için son hazırlıklarını tamamladıklarını aktardı.Başkan Barakazi;"Bingöl’ün saklı potansiyelini ve sahip olduğu yerel dinamikleri harekete geçirmek amacıyla 11-15 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Bingöl Tanıtım Günleri’nde ilimizi en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarımızı tamamladık. Tanıtım günlerinde standımızı ziyaret edecek olan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak, ilimizin yöresel ürünlerini ve coğrafik güzelliklerini tanıtacağız” dedi.Tanıtım günlerinin büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Barakazi," Siyasi, bürokrat, STK’lar ve halkımızla tanıtım günlerinde olacağız. Bingöl’ün sahip olduğu değerleri bir bütün olarak tanıtma fırsatı bulacağız. İlimizin tarihi ve turistik yerleri, sanayisi, turizmi, üniversitesi, tarımsal ürünleri ve yöresel mutfağı görücüye çıkacak. İstanbul’da yaşayan tüm Bingöllü hemşehrilerimizi tanıtım günlerine bekliyoruz”ifadelerine yer verdi.

BİNGÖL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN