Bingöl Valisi Mantı’dan, Başkan Barakazi’ye ziyaret

Bingöl Valisi Mantı’dan, Başkan Barakazi’ye ziyaret

Bingöl Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi’yi ziyaretinde kent için el birliği ile çalışacaklarını söyledi

Son valiler kararnamesiyle Bingöl’e atanan Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye iade-i ziyarette bulundu.Şehirle ilgili muhtelif konularının görüşüldüğü ziyarette açıklamada bulunan Vali Mantı, kentin gelişmesi için Bingöl Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışacaklarını kaydetti.Vali Mantı, “Son dönemlerdeki yatırımlarla kabuğunu kıran Bingöl’ümüzün daha da gelişmesi ve büyümesi için belediyemizle el birliğiyle çalışacağız. Bingöl’de güzel hizmetlere imza atan belediyemizle birlikte, kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Barakazi ise, “Başta valiliğimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımız, iş dünyamız ve ilin diğer dinamizmleriyle kentimizin gelişmesi için elimizden gelen tüm gayretleri sarf ediyoruz. Bu anlamda kentimizin gelişmesi ve var olan hizmetlerin daha da geliştirilmesi, genişletilmesi için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyacağız. Valimizle birlikte kentimiz için koordineli bir şekilde çalışacağız” dedi.

BİNGÖL/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN