Bingöl’de aranan 154 şüpheli yakalandı

Bingöl’de aranan 154 şüpheli yakalandı

Bingöl polisinin son 2 ayda yaptığı çalışmada hakkında hapis cezası kesinleşen ve arama kaydı bulunan 154 şahsın yakalandığı bildirildi

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri Aranan Şahıslar Büro Amirliğinin, Temmuz ve Ağustos ayı içerisinde yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verildi.Yapılan açıklamada,terör örgütüne üye olma, silahla tehdit, yaralama, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, hırsızlık, borçlunun ödeme şartını ihlali, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından haklarında 1 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası ve yakalama kararı bulunan toplam 154 şahsın yakalandığı bildirildi.Yakalanarak tutuklanan şüphelilerden birinin 17 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.G., diğerinin ise 12 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan F.B. olduğu da aktarıldı.

BİNGÖL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN