Bingöl’de dilenci operasyonu

Bingöl’de dilenci operasyonu

Bingöl’de zabıta ekipleri tarafından düzenlenen dilenci operasyonunda yakalanan 19 kişiye 2 bin lira idari para cezası kesildi

Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezindeki Genç Caddesi, Hacı Hıdır ve Ulu Camii ile çeşitli bölgelerde vatandaşların duygularını suistimal eden dilencilere yönelik operasyon yaptı. Operasyonda küçük yaştaki çocukları da kullanan 19 dilenci yakalandı. Yakalanan her dilenciye kişi başı 109 lira idari para cezası kesildi.Dilencilerin üzerinden ele geçirilen paralara el konulurken, şehir dışından gelenler ise tekrar geldikleri yöre gönderildiği bildirildi.Dilencilere yönelik operasyonların aralıksız süreceğini aktaran Belediye Başkanı Yücel Barakazi, vatandaşların dilenciliği meslek edinerek dini ve vicdani duyguları sömüren kişilere itibar etmemesini istedi.

BİNGÖL/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN