Bingöl’de sel

Bingöl’de sel

Bingöl’de sağanak yağışının ardından meydana gelen selden dolayı birçok araç zarar görürken, köprüde göçük meydana geldi

Bingöl’de sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Yoğun yağışın ardından Çapakçur deresinde sel felaketi yaşandı.Çapakçur deresi üzerinde bulunan eski Çapakçur Köprüsünde göçük meydana geldi. Köprünün bir tarafından büyük çapta hasar oluşurken, Aşağı Çarşı Vadi projesi için kurulan şantiyenin de büyük bir bölümü sele maruz kaldı. Köprü çift taraflı olarak trafiğe kapatılırken, olay yerine polis, AFAD ve sağlık birimleri sevk edildi. Can kaybının yaşanmadığı bölgede köprüde çalışma başlatıldı.10 araç selden zarar gördüAşağı Çarşı Mahallesi Çapakçur Deresi yakınlarında park halinde bulunan 10 araç ise selden zarar gördü. Araçlar, olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarırken, polis olay mahallinde güvenlik önlemi aldı.AFAD Şube Müdürü Ekrem Kavran, yaptığı açıklamada, “Meteoroloji Müdürlüğünden aldığımız bilgi üzerine İlgili birimleri mesajla uyardık, herkesin dikkatli olmasını istedik. Bu kadar debisi yüksek bir su beklemiyorduk, şehrin ana girişi olan köprüde göçük meydana geldi. Çalıştığımız alanda da 10 aracımız selden dolayı çamura batmış durumda. Sevindirici yanımız olaylarda can kaybının olmamasıdır” dedi.

BİNGÖL/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN