Bingöl’de Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl Dönümü

Bingöl’de Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl Dönümü

Bingöl İl Emniyet Müdürü Metin Akay, “Polis teşkilatımız çağın gereklilikleri, teknolojisi ve insanı merkeze alan bir hassasiyetle hareket etmekte olup bu bilinçle ülkemize ve milletimize mahcup olmadan görevini yerine getirmektedir” dedi

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla çeşitli programlar yapıldı. İl Emniyet Müdürü Metin Akay, beraberindeki personelle Vali Ali Mantı’yı makamında ziyaret etti.Türk polis teşkilatının gecesini gündüzüne katarak çalıştığını belirten Emniyet Müdürü Akay, “173. kuruluş yıl dönümünü kutlayan teşkilatımız devletimizin temel problemi olan beka sorununu omuzlarında ağır bir sorumluluk olarak duymakta ve buna göre gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır. Polis teşkilatımız çağın gereklilikleri, teknolojisi ve insanı merkeze alan bir hassasiyetle hareket etmekte olup bu bilinçle ülkemize ve milletimize mahcup olmadan görevini yerine getirmektedir"dedi.Vali Mantı ise, “Polis, hukuku, mevzuatı ve kanunu arkasına alarak asayişi sağlayan kamu çalışanıdır. Vatandaşın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlamak onun asli vazifesidir. Hamd olsun, gücünü kanun ve milletten alan polisimiz her zaman bir iç asayiş unsuru olarak milletimizin emrinde olmuştur. Milletin bekası için her türlü önlemi almaya çalışan ve bu uğurda canını feda etmekten sakınmayan bir teşkilatımızın varlığı bizleri gururlandırmaktadır. Zor bir coğrafyada görev ifa eden polisimiz vatanın ve milletin bölünmezliği, birlik ve beraberliğin devamında önemli kahramanlıklar göstermektedir. Polis Teşkilatının kadim tarihine yakışır şekilde üzerine düşen vazifeyi ifa ettiğine inanıyorum" diye konuştu.

BİNGÖL/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN